تمرین کنسرت موسیقی بنیامین بهادری در آستانه تور کنسرت اروپا روز گذشته در استودیو زنده یاد نیما وارسته برگزار شد.
مشاهده آرشیو این مطلب:اخبار موسيقي ، سينما و تلويزيون
تمرین کنسرت موسیقی بنیامین بهادری در آستانه تور کنسرت اروپا روز گذشته در استودیو زنده یاد نیما وارسته برگزار شد.
مشاهده آرشیو این مطلب:اخبار موسيقي ، سينما و تلويزيون
مشاهده آرشیو این مطلب:تصاویر هنرمندان
.
مجله مراحم: اِمراه خواننده، بازیگر و کارگردان ترکیهای – در صفحه فیسبوکش عکسی از زندهیاد پاشایی را منتشر کرده و برایش از درگاه خداوند طلب رحمت کرده است.
این پست فیسبوکی با استقبال بسیار زیادی بهویژه از طرف مخاطبان ایرانی امراه روبهرو شده است. مرتضی پاشایی، متولد 20 مرداد 1363، خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ ایرانی و دانشجوی رشته گرافیک بود. او موسیقی را از چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
پاشایی از 13 آبان به علت شرایط وخیم بیماری در بیمارستان بستری شده بود. وی سرانجام پس از ماهها مبارزه و تحمل درد بیماری صبح روز بیستوسوم آبان 93 دار فانی را وداع گفت. مراسم تشییع و تدفین این خواننده جوان درمیان حضور انبوه و کمنظیر مردم برگزار شد و در رسانههای داخلی و خارجی انعکاس گستردهای یافت.
مجله مراحم: مجلس ترحیم مرحوم مرتضی پاشایی خواننده پاپ کشورمان فردا برگزار می شود. این مراسم ساعت 3 بعدازظهر فردا در مسجد امیرالمومنین بلوار مرزداران با حضور خانواده مرحوم مرتضی پاشایی برگزار خواهد شد. مرتضی پاشایی که 11 ماه با بیماری سرطان روز جمعه 23 آبان ماه در بیمارستان بهمن تهران درگذشت. درگذشت این خواننده موسیقی پاپ تاثیر بسیاری بر مردم داشت به گونه ای که مردم در سراسر کشور از همان روز جمعه با تجمع در مکان ها و شهرهای مختلف و خواندن ترانه های وی به سوگواری و زنده نگه داشتن یاد او پرداختند.
مرتضی پاشایی روز یکشنبه 25 آبان ماه در میان خیل عظیم طرفدارانش از مقابل تالار وحدت تشییع و پس از گذشت ساعت ها که به دلیل ازدحام مردم در بهشت زهرا امکان برگزاری مراسم تدفین فراهم نشد و پس از یک بار بازگشت به سردخانه، حدود ساعت 8 شب در میان افراد خانواده و جمعیت انبوهی از طرفدارانش در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.
به گفته مسئولان سازمان بهشت زهرای تهران مراسم مرحوم مرتضی پاشایی یکی از شلوغ ترین و باشکوه ترین مراسم عزاداری طی سال های گذشته بوده است. قطعات «عصر پاییزی»، «نگران منی»، «جاده یک طرفه»، «یکی هست»، «بغض» و «ستایش» از پرطرفدارترین ترانه های محسوب می شود که در طول مراسم تشییع و تدفین توسط مردم همخوانی می شد.
جوان بود، فرصت نکرد اوج شکوفایی هنریاش را به رخ بکشد و فقط یک آلبوم موسیقیاش را به شکل رسمی منتشر کرده بود که فهمید بیماری سخت به جسم و جانش افتاده است. شاید برای همین بود که ارتباط عاشقانهای که مردم با او بر قرار کردند و بعد از درگذشتنش دسته دسته برای سوگواریاش به خیابانها آمدند، تعجب بسیاری، از جمله تحلیلگران اجتماعی را برانگیخت.
به گزارش خبرنگار بخش فرهنگ ایسنا، با این همه هیچکس حتی کسانی که مرتضی پاشایی را دوست داشتند و در روزهایی که او در بستر بیماری بود هر روز در شبکههای اجتماعی تصاویر و ترانههای او را به اشتراک میگذاشتند، باور نمیکردند روزی که هنرمند محبوبشان چشم از جهان ببندد، جمعیتی که به سمت بهشت زهرا راهی میشود، آنقدر زیاد باشد که نشود جسم بیجان او را به خاک سپرد.
البته به نظر میرسد کسانی از این ماجرا خیلی تعجب کردند که دل چندانی به شبکههای اجتماعی نمیدهند؛ وگرنه کاربران شبکههای وایبر، اینستاگرام، واتسآپ و… حداقل در این ماه آخر مشاهده کرده بودند که بخشی از پستها و پیامهای تعداد زیادی از کاربران، به تصاویر و لحظههای کوتاهی از کنسرتهای این هنرمند و پیامهای طلب دعا برای شفای او اختصاص یافته است. بنابراین گرچه در هر حال حضور مردم در این ابعاد گسترده قابل پیشبینی نبود، ولی میشد حدس زد که مرتضی پاشایی مثل یک هنرمند محبوب به خاک سپرده خواهد شد.
چرا پاشایی اینقدر محبوب شد؟
مجله مراحم : صفحههای شخصی شبکههای اجتماعی دوستان مرتضی پاشایی که اغلب از چهرهای مطرح عرصهی هنر و موسیقی هستند، مطالب زیادی راجع به ویژگیهای شخصیتی مطلوب این هنرمند مطرح کردند. صادق زیباکلام هم میگوید، عواملی چند در این محبوبیت تاثیر گذاشته است. مثلا سبک سادهی موسیقی او که مخاطبان با آن ارتباط برقرار کرده و به آن علاقهمند شده بودند. از سوی دیگر او در برخورد با مخاطبانش صاف و ساده و متواضع بود. یعنی بهرغم محبوبیتی که به دست آورده بود، همچنان با فروتنی با مردم برخورد میکرد.
دکتر علی قائمی هم میگوید یکی از دلایل محبوبیت او، کارهای خیری بود که در زمان حیاتش انجام میداد، مثلا اینکه کنسرتهایی را به نفع بیماران برگزار میکرد. بنابراین بیتردید ویژگیهای فردی مرتضی پاشایی در رخ دادن اتفاقات امروز و دو روز گذشته بیتاثیر نبوده است.
با اینکه نمیتوان نقشی را که پخش تیتراژ مجموعهی «ماه عسل» تلویزیون با صدای مرتضی پاشایی در شهرت بیشتر او ایفا کرد نادیده گرفت ولی چیزی که پاشایی را به مردم شناساند هم فقط این نبود. تک ترانههای «جادهی یک طرفه»، «یکی هست»، «بغض» و… او از ماهها و بعضا چند سال پیش و گاهی از مجاری غیر رسمی منتشر شده بود. ترانههایی که از تلویزیون پخش نمیشدند ولی افراد بسیاری آنها را از اینترنت دانلود کرده و گوش میکردند و در مقاطعی حتی در خیابانها صدایشان از اتومبیلها به گوش میرسید. این ترانهها در روز تشییع و گردهماییهای خودجوشی که در شامگاه روز درگذشتش برای او برگزار شد، شنیده شدند. اینبار نه با صدای مرتضی پاشایی، بلکه با صدای مردمی که شعرهایش را حفظ کرده بودند و در سوگواری او با هم و یکصدا میخواندند.
با بیتفاوتها لج کردند؟
نکتهی قابل توجه اینجاست که رسانههای رسمی ازجمله تلویزیون در زمانی که پاشایی در بستر بیماری بود، توجه چندانی به او نمیکردند و درگذشت او را هم در ابتدا پوشش کمرنگی دادند. کمتوجهی به هنرمند محبوبِ دستکم بخشی از نسل جوان، آنجا به چشم میآید که در حالیکه بلافاصله بعد از انتشار خبر فوت این هنرمند، شبکههای اجتماعی کاربران مملو از پیامهای ابراز تاسف و تصاویر سیاه میشود، به دادن پیامی کوتاهی از درگذشت این هنرمند اکتفا میکنند. از سوی دیگر نیز زمانی که عدهای از مردم برای سوگواری این هنرمند در پارکها شهر برنامهریزی میکنند، ترجیح میدهند آیتمی را که برای پرداختن به این هنرمند از دسترفته در نظر گرفته شده است، کوتاهتر کنند.
بنابراین اینجا نیز فاصلهی رسانه از علاقه و خواست مردم قابل توجه است و شاید خود عاملی میشود که مردم بخواهند سلیقه و خواست خود را با قدرت بیشتری به نمایش بگذارند.
دکتر حسین باهر میگوید: به هر حال جمعیت حاضر در مراسم تشییع جنازهی مرتضی پاشایی به حدی بود که در ساعاتی خیابانهای تهران را بست و از سوی دیگر هم انتقال پیکر او به بهشت زهرا میسر نشد. درواقع نظم به هم ریخت. این رفتار نشاندهندهی این است که زمانی که باید به این هنرمند توجه میشد، این کار درست انجام نشد و ماحصل نیز چنین شد. این اشتباه است که طوری رفتار کنیم که یک موضوع غیر سیاسی را هم به یک مسئلهی سیاسی تبدیل کنیم.
بیماری رنگ از رخسارش برد
البته قطعا جوانی و نوع بیماری این هنرمند هم در واکنش مردم تاثیر داشت. بیماری هر روز او را که در عنفوان جوانی به سر میبرد لاغرتر و تکیدهتر کرد و کسانی که دوستش داشتند، میدیدند که او ذره ذره تحلیل میرود. دکتر قائمی معتقد است که جوانمرگ شدن مرتضی پاشایی بود که دل مردم را اینطور به درد آورد. از سوی دیگر، او هنرمند بود و آوازهایی میخواند که جوانان دوست داشتند، بنابراین از بین رفتن هنرمند محبوبشان در جوانی، آن هم به خاطر سرطان، چیزی بود که آن را تاب نیاوردند و چنین واکشنهایی نشان دادند.
پیشتر نیز تشییع پیکر هنرمندانی مانند خسرو شکیبایی و پوپک گلدره در میان جمعیت عظیمی از مردم برگزار شده است. دکتر حسین باهر معتقد است: بالاخره نباید از نظر دور داشت که مردم ایران احساساتی هستند و درگیر هیجانات اجتماعی میشوند. مرتضی پاشایی هنرمند جوانی بود و در شعرهایش درد دل جوانان را میگفت. این هیجانات پیشتر نیز برای هنرمندان و البته ورزشکاران دیگر پیش آمده بود. یکی از افرادی که به یاد دارم واکنش هیجانی مردم را برانگیخت، درگذشت مرحوم تختی بود. بنابراین نمیتوان گفت که مردم ایران تا کنون منحصرا به درگذشت مرتضی پاشایی واکنش داشتهاند.
مسؤولان از روشنفکران پیشی گرفتند؟
موضوعی که اینجا قابل تامل به نظر میرسد، فاصلهی بین تحلیلگران اجتماعی و مردم است، کسانی که اعتراف میکنند مرتضی پاشایی را نمیشناختند، هیچوقت حتی تصور نمیکردند جمع کثیری از مردم برای بدرقهی این هنرمند راهی بهشت زهرا شود. شاید به قول یکی از پژوهشگران جامعهشناسی، پیشبینی رفتار مردم ایران کار دشواری است و شاید هم به قول دکتر علی قائمی – پژوهشگر روانشناسی - این به دلیل فاصله و شکافی است که میان نسلهای مختلف در ایران و قشر عالمان و عموم مردم وجود دارد. این موضوع باعث شده است که تحلیلگران مسائل اجتماعی نتوانند در مورد امور مختلف درست اظهار نظر کنند.
البته لازم به ذکر است که شاید بتوان گفت، دولتمردان با مرگ پاشایی هوشمندانهتر برخورد کردند. شاید حتی حضور معاون هنری وزیر ارشاد در مراسم تشییع پیکر آن هنرمند مرحوم و سخنان وزیر بهداشت درباره پاشایی و چند مورد دیگر، نشان داد که مسوولان تلاش میکنند در این غم با مردم همراهی کنند. در این مورد شاید حتی جلوتر از نخبگانی عمل میکنند که ترجیح میدهند افتخار کنند به نشناختن مرتضی پاشایی بهعنوان یک خوانندهی مردمپسند و ایرادی به کار خود ندانند که نشناختن خوانندهی محبوب مردم، یعنی نشناختن خلقیات، رفتار و واکنشهای هیجانی مردم و تبعات آن.
مجله مراحم: جمعی از دوستداران مرتضی پاشایی بر سر مزار وی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) حاضر شدند و یاد هنرمند محبوبشان را گرامی داشتند.
پدر مرحوم مرتضی پاشایی نیز در بهشت زهرا حضور داشت و به حاضران گفت: ترانههای پسرم را بخوانید. مرتضی از این کار خوشحال خواهد شد.
جمعی از حاضران، به قرائت قرآن و فاتحه پرداختند و عدهای نیز ترانههایی از مرتضی پاشایی خواندند.
در اطراف قطعه هنرمندان، آثار ناشی از ازدحام جمعیت روز و شب گذشته دیده میشد.
بیوگرافی مرتضی پاشایی همراه با تصاویر
نام اصلی: مرتضی پاشایی
زادروز: ۱۳۶۳
سبکها: پاپ
کار(ها): خواننده، آهنگساز، تنظیمکننده
ساز(ها): گیتار و پیانو
———————————
بیوگرافی مرتضی پاشایی از زبان خودش
مرتضی پاشایی هستم متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰ ساکن غرب تهران (آریا شهر) و در حال حاضر دانشجوی رشته گرافیک هستم از دوران کودکی همیشه نسبت به موسیقی یه حس خاص و مبهمی داشتم.
و میدونستم که یک روز باید همین راه رو دنبال کنم.در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کردم ولی درحین کار با مخالفت خانواده مواجه شدم.
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
ولی بازم با پای فشاری های خودم وعلاقه ای که به موسیقی داشتم سر از کر باز نزدم وهرگز پشیمون از ادامه راه نشدم. وبه این کار ادامه دادم و خوب الان چند سالی هست که دیگه این کارو به صورت حرفه ای دنبال میکنم و اصولا تمام وقتم رو صرف این کار میکنم تا بتونم بهترین کار با کیفیت عالی بیرون بدم و به هیچ عنوان کارم رو سطحی دنبال نمیکنم.
بیشتر موزیک های خارجی گوش میدیم علاقه زیادی هم به مصاحبه کردن ندارم. دوست آروم و بی سرو صدا بیام بالا برخلاف دیگران خصوصیات اخلاقی من یا همیشه خیلی آروم هستم یا خیلی شوخی میکنم. با هرکسی نمی تونم بسازم خیلی حساس هستم.
آغاز فعالیت هنری مرتضی پاشایی
مرتضی پاشایی از سال ۱۳۸۹ با انتشار اینترنتی قطعات خود شروع به کار کرد، او با قطعه یکی هست به شهرت رسید. مرتضی پاشایی را پیرو سبک شادمهر عقیلی و محسن یگانه میدانند. مرتضی پاشایی در پاییز سال ۱۳۹۱ با انتشار آلبوم یکی هست به جمع خوانندگان آلبوم دار پاپ ایران پیوست. به اعتقاد خیلی از کارشناسان مرتضی پاشایی پدیده سال موسیقی پاپ فارسی بود.
آلبومهای مرتضی پاشایی
یکی هست: نخستین آلبوم مرتضی پاشایی که در سال ۱۳۹۱ منتشر شد. این آلبوم دارای ۱۲ قطعه است. ترانه سراهای این آلبوم، مهرزاد امیر خانی و علی بحرینی هستند. آهنگسازی این آلبوم را خود مرتضی پاشایی انجام داده و کار تنظیم را نیز مرتضی پاشایی و میلاد ترابی انجام دادهاند.
تک آهنگهای مرتضی پاشایی
-روز برفی (همراه با محمدرضا گلزار) -ادعای عشق (نسخه غیر رسمی) – عصر پاییزی – بغض (تقدیم به بنیامین بهادری) – جاده یک طرفه – نفس – به گوشت میرسه – بزار بگم – چند روز – چشمای من – چطور دلت اومد – دل من دل تو – دروغ دوست داشتنی – عشق من – گریه کن – ماه من – من و ببخش – مثل شیشه – میخوام بگم – میمیرم – تقصیر – تو فکرتم – تو راست میگی – یادته – یکی هست – زیادی – شاید بپرسی -ستایش -گل بیتا -روتو برگردون -حالا اومدی -تورفتی -گل اطلسی -بزار بگم -ماه من -قسم -آدم کش -ادم آهنی
بیماری مرتضی پاشایی
مرتضی پاشایی خواننده پاپ کشورمان مدتی است که با یک بیماری سخت دست و پنجه نرم می کند وی بر اثر بیماری گوارش مدتی در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
«مرتضی پاشایی» درگذشت
«مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدتها مبارزه با بیماری مهلک سرطان در تاریخ بیست و سوم آبان 1393 دارفانی را وداع گفت. / ( روحش شاد)
عکس هایی از مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بیوگرافی مرتضی پاشایی/ تصاویر مرتضی پاشایی
بنیامین بهادری خواننده موسیقی پاپ با حضور در مجتمع آموزشی ساریخوانی برای کودکان کم توان ذهنی موسیقی اجرا کرد.